
Dozrálé na slunci

Čerstvé a neskladované

Bez chemie
Pěstování oliv na Krétě sahá už do období Minojské civilizace cca 2700 př.n.l. a dodnes se mu Kréťané poctivě věnují. Olivy se nejčastěji zpracovávají na výrobu olivového oleje, ale vyrábí se z nich i tato výtečná pochoutka.
Ideální na jednohubky nebo s čerstvým pečivem.
Složení: pasta z černých oliv Kalamon, česnek, bazalka, oregáno, sůl, olivový olej.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1026Kj/245kcal,
tuky: 25,3g z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7g,
nenasycené mastné monokyseliny: 19,7g,
nenasycené mastné polykyseliny: 1,9g,
sacharidy: 3,4 g,
bílkoviny: 1,7 g,
sodík: 1,2g,
vláknina 2,2g.
Balení: sklo, 135g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář