


Marmelády se vyrábějí v malé rodinné firmě, na úpatí hory Juchtas, při dodržování vysokých hygienických standardů a postupů výroby.
Pomerančovo-jablečná je jemná a přitom chutná kombinace vůní tohoto ovoce.
Jablko je bohaté na vitamíny, vlákninu a esenciální minerály, mezi které patří vápník, vitamín A a C, draslík, kyselina listová, biotin a jablečný ocet. Mimo jiné posiluje náš imunitní systém, pomáhá s trávením a regulací trávicího systému. Napomáhá také regulovat hladinu cukru v krvi a díky antioxidantům také bojuje proti Alzhaimerově chorobě.
Pomeranč obsahuje vitamíny A a C a je bohatý na antioxidanty, cukry, draslík, vápník a fosfor. Tyto jsou nezbytné v každodenní stravě a poskytují nám vysokou nutriční hodnotu.
Tip na použití: jako svačina na čerstvý chléb s máslem, na ochucení bílého jogurtu či náplň do palačinek, lívanců, dortů, sušenek, nebo jako ingredience do nádivky k pečenému kuřeti.
Složení: jablko, pomeranč, cukr, citrónová šťáva.
100g hotové marmelády obsahuje 90g ovoce.
Výživové údaje na 100ml:
energetická hodnota: 1063Kj/254kcal
tuky: <0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1
sacharidy: 67 g z toho cukry 63 g,
bílkoviny: 0,7 g,
vláknina: 2,2 g,
sůl: >0,1 g.
Balení: sklo, 300 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.